Profiteer direct van uw kennismakingsaanbieding

Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie reserveren

Ja, graag teken ik nu in op de officiële allerlaatste Gouden 5 Gulden van Koningin Wilhelmina, compleet met garantiehologram, Certificaat van Echtheid en de speciale verzamelcapsule. Met mijn kortingscode ontvang ik de set voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts €  (later € ).

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ja, graag meld ik mij vrijblijvend aan om gratis aanbiedingen en interessant nieuws te ontvangen per e-mail. Ik kan mij op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrief.  
Specificaties
Collectie: Officiële Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie
Uitgifte: Wilhelmina met Hermelijnen Mantel
Metaal: .900 Goud
Kwaliteit: Zeer Fraai
Beperkt tot: Slechts 750 complete collecties
Kennismakings-korting: €  (later € )
Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.