Reserveer uw kennismakingsaanbieding

Ja, ik teken nu in op het gouden vijfje ‘Wilhelmina met hermelijnen mantel’ uit 1912, geleverd in de exclusieve capsule met garantiehologram. Ik ontvang de laatste gouden Nederlandse vijf gulden voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs* van slechts € 199,95 (later € 499,95). Ik ontvang de zending 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik het gouden vijfje vanuit 1912 behoud en betaal, dan plaatst u mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie. Ik kan nu 1 van de slechts 750 complete collecties verzamelen. Omdat ik op de reserveringslijst geplaatst ben, wordt mij periodiek een gouden Nederlandse munt aangeboden.

Ik ontvang de gouden munt 21 dagen vrijblijvend op zicht. Ik loop geen enkel risico en verplicht mij tot niets. Ik kan de toezending te allen tijde stopzetten of onderbreken. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Uitgifte: Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie
Metaal: Goud
Kwaliteit: Zeer fraai
Beperkt tot: Slechts 750 complete collecties
Aanbieding: € 199,95 (met uw kortingscode)
Bijzonderheid: Laatste gouden vijf gulden, geslagen in 1912

Kortingscode
Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging

* Vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten (deze kosten vervallen bij automatische incasso).

* De eenmalige speciale kennismakingsprijs wordt toegepast indien u een promotiecode heeft.

Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie reserveren